Nikola Jokić je posle četvrtog tripl-dabl učinka u sezoni govorio na konferenciji za medije.

Nikola Jokić igra sjajno ove sezone i najbolji je asistent čitave NBA lige, to nijedan centar nije uspeo još od Vilta Čemberlejna.

Ovoga puta je sa 19 poena, 12 skokova i 12 asistencija nosio Denver Nagetse do pobede nad Minesota Timbervulvsima.

Fakundo Kampaco je takođe odigrao dobru partiju, postigao je 15 poena i to je Nikola Jokić imao priliku da prokomentariše.

– On je dobar igrač. Ja, lično, znam koliko on može i sada je imao dosta energije, igrao presing po celom terenu, pa me nije mnogo iznenadilo što je odigrao dobar meč – rekao je Jokić.

Nikola je dobio pitanje šta je tim promenio u pristupu, pa je niz poraza prekinuo pobedom.

– Mislim da je naša energija napokon bila dobra, jer u poslednje vreme ne igramo baš dobro… Moramo više skokova da hvatamo, nikada ne smemo da odustanemo, a recimo četvrta četvrtina je bila dosta dobra, imali smo ja mislim osam poena u nizu i moramo da održimo taj ratnički duh, da se konstantno borimo i da ne odustajemo jer će nam to mnogo pomoći.

Na pitanje o odbrani, Jokić je odgovorio:

– Igramo solidnu odbranu, ali defanzivne posede često nismo završavali skokom i to je bio naš problem. Ja lično mislim da dobar napad može da pobedi odbranu i mislim da dobrom igrom u napadu možemo da izmorimo naše protivnike i onda će i njima biti teže da postignu koš. Kao što sam rekao, igrali smo dobru odbranu, ali moramo da hvatamo skok nakon toga. Oni su nam dali dosta poena iz reketa i posle ofanzivnog skoka, nismo smeli to da dozvolimo i to moramo da promenimo – kaže najbolji igrač Denvera.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here