Nikolić: Samo je gol nedostajao…

0

Fonet/A. K.
Lepa utakmica za gledanje i dušu: Marko Nikolić
 

"Gledali smo jako lepu utakmicu. Partizan je igrao jako dobar fudbal pred svojom publikom. Odajem priznanje igračima što su našli motiva u sebi i što su i ovu 30. utakmicu odigrali na ovakav način", rekao je Nikolić.

Partizan je odigrao nerešeno bez golova sa Asterasom u šestom, poslednjem kolu Grupe C Lige Evropa. 

"Kontorlisali smo utakmicu svih 90 minuta protiv jednog veoma organizovanog i tvrdog protivnika. Osim što smo imali izvanredan voljni momenat, imali smo i jako izražen kvalitet igre, ali smo na žalost promašili prevelik broj prilika. Samo su golovi falili da zadovoljimo i sebe i navijače", kazao je Nikolić. 

Prema njegovim rečima, Partizan je zaslužio pobedu. 

"U najmanju ruku smo zaslužili pobedu, a mogla je da bude i ubedljiva. Igrači su mene i stručni štab zadovoljili i zato ostaje žal, jer zalaganjem i kvalitetom zaslužili da dođu do pobede",
rekao je Nikolić. 

Trener crno-belih je istakao da je njegova ekipa zaslužila više od dva boda koliko je osvojila u Ligi Evropa. 

"Nismo imali sreće večeras, kao što nismo imali ni ranije. Zaslužili smo više od ova dva boda, ali nam se ta sreća možda vratila u domaćem prvenstvu", rekao je Nikolić. 

Na pitanje da li je ovo najbolja utakmica Partizana u Ligi Evrope, Nikolić je kazao da su crno-beli i u ranijim utakmicama igrali dobro, ali da su svi ti mečevi bili drugačiji. 

"U smislu poseda i protoka lopte, viskog presinga, kontrole igre apsolutno da. Ali, igrali smo jako dobro i u Londonu i Istanbulu, ovde protiv Totenhema, ali to su bile drugačije utakmice. Ova je možda bila za oko i dušu najdopadljivija", rekao je Nikolić.

Gosti ponosni na nastup u Evropi

Trener Asterasa Stajkos Vergetis je rekao da je njegova ekipa čekala
prilike iz kontranapada, ali da nije uspela u tome. 

"Osetili smo veliki pritisak od strane Partizana koji je želeo pobedu
u takmičenju. Bili smo dobro organizovani u odbrani i pokušavali smo
iz kontranapada da postignemo gol, ali nismo uspeli", rekao je Vergetis i dodao da je ponosan na igrače zbog načina na koji su predstavili klub u Evropi. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here