Švedski as Zlatan Ibrahimović (38) kaže da mora opet da se dokazuje iako je stekao ime.

– S 38 godina sam imao više ponuda nego kad mi je bilo 28. Osećam kakva su očekivanja od mene. Mislim da Milan ima kvalitet. Rezultati nisu ‘vau’, ali ovo nije sprint već maraton”, rekao je Ibrahimović koji je s Milanom potpisao ugovor do kraja sezone s mogućnošću da saradnja bude nastavljena.

– Biću svoj, saigrači znaju kakav sam. Ne možete uvek biti isti, fizički se ljudi menjaju, menja se nivo iskustva, ali samopouzdanje nikad. Želim da napravim razliku, imam veliku želju. Ukoliko ne uspem, onda je bolje da drugi bude ispred mene. Ne želim da ostanem u Milanu samo zato što se prezivam Ibrahimović. Sve što sam učinio u prošlosti se ne računa, moram ponovo da se dokazujem. Nisam došao da budem maskota, da se slikam pored djavola (klupska maskota, prim. aut), nego da pomognem na terenu – istakao je švedski napadač.

Na San Siru je igrao u sezoni 2010/11. kao Barselonina pozajmica, a „rosoneri“ su ga u sledećoj i otkupili za 24 miliona evra. U obe je igrao s brojem 11. Sada je izabrao 21, gde je „dvojka“ slična početnom slovu njegovog imena, a „kec“ početnom slovu njegovog prezimena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here