Niže cene proizvoda u “Nedelji potrošača”

0

 

 

Ministarstvo trgovine i usluga Srbije je povodom 15. marta, Svetskog dana potrošača, pokrenulo akciju čiji je cilj da informiše javnost o značaju zaštite potrošača i afirmaciju društveno odgovornog poslovanja.

 

Cene nekih proizvoda sniziće proizvođači: "Apatinska pivara", "Aleva", "Bambi", "Banat", "Banini trejd", "Biohemija inhem", "Karlsberg Srbija", "Centroproizvod", "Karneks", "Dijamant", "Frikom", "Flori", "Henkel Merima", "Knjaz Miloš", "Nektar", "Pionir", "So produkt", "Juko hemija", "Vitamin Horgoš" i "Voda Vrnjici".
 

 

Jeftiniji proizvodi moći će da se kupe u trgovinskim lancima ”Aman”, ”Dis”, ”Familija market”, ”Gomeks”, ”Idea”, ”Intereks”, ”Kvin”, ”Maksi”, ”Merkator”, ”Veropulos” i ”Univereksport”.

Dan potrošača, 15. mart, biće obeležen skupovima i predavanjima o pravima potrošača, s ciljem stvaranja osnove za razvoj integrisanog i efikasnog sistema, saopšteno je iz Ministarstva.

U četvrtak, 18. marta, Ministarstvo će otvoriti Centar za zaštitu potrošača sa kol centrom koji će biti besplatno dostupan svim potrošačima kako bi na što efikasniji način bili rešavani njihovi problemi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here