MTEL
Serija "Poseta"

Uzbudljiva nova domaća TV serija “Poseta”, autora Veljka Mićunovića, priprema se za svoju premijeru, a već se diže velika prašina oko nje.

Ova serija, koja prati sudbine običnih ljudi, obećava da će osvojiti srca gledalaca svojim emotivnim pričama i vrhunskim izvođenjem glumaca. Saznajte više o seriji “Poseta” i kako je možete gledati u inostranstvu putem MTEL TV usluge.

Serija “Poseta” predstavlja istinski dragulj na domaćem televizijskom nebu, a njen autor Veljko Mićunović obećava nam nezaboravno iskustvo. U seriji se istražuju duboke i emotivne priče običnih ljudi, postavljajući pitanja o sudbini, ljubavi, i ljudskoj povezanosti. Sa glumačkom ekipom koja izvrsno tumači svoje uloge, “Poseta” donosi priče koje će dirnuti svako srce.

Za one koji se nalaze u inostranstvu, dobra vest je da je serija “Poseta” dostupna i van Srbije. Zahvaljujući MTEL TV usluzi, moći ćete da pratite seriju “Poseta” uživo. Ovo je odlična prilika za ljude koji su se preselili u inostranstvo, ali žele da ostanu povezani sa domaćom kulturom i televizijom.

Serija “Poseta” će biti emitovana na kanalu Superstar, od 2.oktobra, od ponedeljka do četvrtka od 21 čas.

Iako je na prvi pogled priča smeštena u klasičan kriminalističko istražni okvir, serija govori o autentičnim ljudskim sudbinama, uglavnom običnih ljudi, sa kojima gledaoci mogu da se identifikuju.

Glumačku ekipu čini preko 100 glumaca iz čitavog eks-ju regiona: Boris Isaković, Luka Grbić, Ozren Grabarić, Krešimir Mikić, Ksenija Marinković, Izudin Bajrović, Miloš Timotijević, Uliks Fehmiu, Ivana Vuković, Snežana Bogdanović, Nikola Ristanovski, Anita Ognjanović, Matija Vastl, Kamka Tocinovski, Leon Lučev, Gordana Boban, Nikola Rakočević, Dragan Despot, Ljuba Bandović, Nataša Šolak, Stefan Vukić, Radoš Bajić, Vahid Džanković, Andrija Kuzmanović, Rale Milenković…

Pretplatite se na MTEL TV uslugu već danas i gledajte preko 270+ TV kanala sa Balkana. Uz MTEL TV pratite najtraženiji TV sadržaj, sa vrhunskom slikom i zvukom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here