Deo novca koji je Ajntraht zaradio od prodaje Luke Jovića investiraće u još jednog srpskog fudbalera, jednog od najboljih igrača Herte prošle sezone.

Srpski vezista bio je jedan od najboljih igrača berlinskog tima prošle sezone, Herta je tražila od Liverpula da se pozajmica produži na još dve sezone, za njega se ozbiljno interesuje još i Verder, ali možda najbolja opcija stiže iz Frankfurta.

Kako prenosi portal “Goal”, Ajntraht će iakoristiti deo novca koji su zaradili na transferu Luke Jovića u Real Madrid da dovede još jednog srpskog internacionalca.

Navodi se da Liverpul želi da na Grujiću zaradi oko 25 miliona evra i oko te “cifre” će se i vrteti ponuda sportskog direktora Fredija Bobića, koji posebno ceni igrače sa prostora Balkana, a koji su brzo postali nosioci nove generacije “orlova”.

Ukoliko Grujić pređe u Ajntraht, onda bi i naredne godine u ovom timu igrala tri srpska fudbalera pošto klupske boje sigurno neće promeniti Mijat Gaćinović i Filip Kostić.

Grujić ima još četiri godine ugovor s Liverpulom, a prošle sezone za Hertu je odigrao 22 meča u Bundes ligi i postigao pet golova, zbog čega je sada već bivši trener Pol Dardai govorio da je najbolji fudbaler koga je tim iz Berlina imao u poslednjih 20 godina.

Podsetimo, Marko Grujić nije na spisku selektora mlade reprezentacije Gorana Đorovića za Evropsko prvenstvo koje se održava od 16. do 30. juna u Italiji i San Marino.

1 COMMENT

  1. A zasto nije u timu mlade reprezentacije za EP , kad ce Srbija imati racionalne
    trenere a ne one koji imaju problema sa sujetom i koji sprovode svaku sugestiju
    bolesnika.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here