EPA/Andrej Čukić
Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je nakon utakmice sa Megom, da je domaći tim zaslužio pobedu i da se njegovom timu stalno dešavaju isti problemi.

Košarkaši Mege pobedili su na domaćem terenu ekipu Partizana 88:86 (21:11, 19:18, 29:32, 19:25) u utakmici četvrtog kola ABA lige.

“Bez obzira kako je završena utakmica, košem u poslednjoj sekundi, oni su zaslužili pobedu. Počeli smo izuzetno mlaki, počeo sam meč sa postavom koja je igrala odlično protiv Olimpijakosa. Jedino smo igrali na minus 20, tada smo imali želju i energiju. Samo je to bilo pozitivno”, istakao je Obradović.

Dodaje da je za analizu zašto pojedini igrači Partizana imaju određeni pristup na mečevima kakav imaju.

“Sve počinje od odbrane, stalno nam se dešavaju isti problemi. Veoma sporo kretanje u napadu, principi odbrane koji se apsolutno nisu poštovali. Igrači u momentu kada imamo nula faulova primaju pet lakih poena, pa se onda gledaju i čude se. Ja bih strašno voleo da ovi igrači što su sada tu, da oni malo mućnu glavu, da igraju košarku. Nemam pojma ništa o pojačanju. Niti se bavim time. Bavim se svim ovim strahotama na terenu”, zaključio je Obradović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here