Trener Fenerbahčea ozlojeđen posle još jednog poraza turskog tima u Evroligi.

U četvrtom kolu pretrpljen je poraz u Milanu protiv Olimpije sa 87:74. Fener je poklekao u gostima i u prva dva kola, protiv Reala sa 81:77, a u duelu sa Zvezdom sa 68:56. Baskonija je savladana u Istanbulu sa 87:80. U sledećem kolu ide se na megdan Makabiju u Tel Avivu.

– Nismo igrali dobro. Nismo uradili ništa od onoga što smo spremili, apsolutno ništa. Odgovornost je najviše na plejmejkerima. Ne razumem zašto radimo toliko naporno i onda odigramo onako kako smo odigrali. To je sramota, ne mogu da verujem šta sam gledao – izjavio je Obradović posle meča.

On je naveo da umor ne sme da bude izgovor.

– Kažu da je Evroliga teška, da su igrači umorni. Posle utakmice u turskom prvenstvu imali smo dva dana odmora. Šta više mogu da uradim? Da im dam nedelju dana slobodno? Da li bi trebalo da ih molim i da im govorim: ‘Ma hajde, momci, igrajte. Dobra smo mi ekipa. Znaju oni ko sam ja, moramo bolje od ovoga – jasan je bio trener turskog tima.

Obradović je bio posebno nezadovoljan izdanjem plejmejkera i bekova.

– Od svih plejmejkera i bekova ne vidim nijednog igrača koji ima potrebno razumevanje. Ako oni ne razumeju kako bi trebalo da igramo, onda ćemo imati dosta problema. Ti igrači su mnogo bitniji od ‘visokih’ igrača u košarci.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here