Obrenovac: A od premijera računari i štampači

0

Zahvalan premijeru na donaciji: Gradonačelnik Beograda Siniša Mali
 

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali zahvalio je Aleksandru Vučiću koji je obezbedio donaciju kompjutera i štampača neophodnih kako bi se brže i efikasnije izdavala rešenja građanima čije su kuće poplavljenje i kojima država isplaćuje odštetu.

 

"Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić obezbedio je danas lično donaciju Skupštini grada Beograda od 10 kompjutera i štampača. Ova oprema će već danas biti upućena u Obrenovac kako bi se ubrzalo izdavanje rešenja građanima čije su kuće poplavljene", rekao je Mali.

 

On je rekao da je Skupština grada Beograda obezbedila da 31 pravnik iz gradske uprave, gradskih opština i preduzeća bude prisutan u Obrenovcu kako bi se ubrzalo izdavanje rešenja građanima, a od sutra i 15 tehničkih lica koja će pomagati u pripremanju rešenja, odnosno pregledati dokumentaciju građana.

 

"To znači da će iz grada na terenu biti 46 ljudi, a zajedno sa kolegama iz uprave gradske opštine Obrenovac imaćemo preko 60 ljudi koji će raditi na ovom poslu", rekao je Mali i dodao da će se uz današnju donaciju biti moguće da se izda do 300 rešenja dnevno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here