Dobitna kombinacija donela bogatstvo

Na stotine intrigantnih i neverovatnih priča ispričano je (i izmišljeno) o dobitnicima glavnih premija na raznim lutrijama i drugim igrama na sreću. Najnovija stiže iz Gledstona, seoceta sa jedva 500 stanovnika, smeštenog na pola puta između Kofs Harbora i Port Mekvorija na severnoj obali Novog Južnog Velsa.

Upravo u ovom mestu jedna žena je bila toliko srećna da je u lokalnoj novinarnici uplatila dobitni listić sa kombinacijama za popularni „Powerball“. Ona je bila jedina dobitnica prve nagrade u visini od 20 miliona dolara, prošlog četvrtka uveče.

Međutim, srećnica nije ni bila svesna koliko je zapravo novca dobila, dok njeni ukućani nisu pogledali listić.

Naime, žena se u petak ujutro setila da nije proverila rezultate sinoćnjeg izvlačenja, pa je iz torbe uzela listić i na mobilnom telefonu proverila dobitne kombinacije. Odmah joj je bilo jasno da je nešto dobila, ali nije ni slutila koliko. Ispostavilo se da je omašila „samo“ za tri nule…

– Bila sam oduševljena i otrčala sam u drugu sobu da saopštim ukućanima da sam dobila 20.000 dolara na lutriji – kazala je dobitnica zvaničnicima lutrije.

Prvi šok još nije ni prošao, a već je stigao naredni. I to kakav!

– Ukućani su uzeli listić da provere i rekli mi: „Ne, nisi dobila 20.000, već 20 miliona dolara“! Najednom sam se osećala kao da sam u zemlji čuda – kazala je novopečena milionerka iz Novog Južnog Velsa.

Posle svega, skromno je rekla da bi bila zadovoljna i sa tih 20.000 dolara koliko je prvobitno mislila da je dobila. Na pitanje šta će uraditi s novcem, gospođa nije dugo oklevala s odgovorom.

– Prvo želim da kupim novu, lepu kuću, a onda bih volela da putujem po svetu. Ali, i dalje ne mogu da verujem, stalno mislim da ću se probuditi i vratiti u stvarnost – rekla je dobitnica, a prenosi Kanal 9.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here