Najbolji teniser sveta Novak Đoković, samo nekoliko sati nakon što je potvrdio da je pozitivan na korona virus, oglasio se na društvenim mrežama i izvinio svima kojima je turnir “Adria Tour” naneo štetu.

– Duboko se izvinjavam svima kojima je turnir naneo štetu. Sve što smo organizatori i ja uredili u prethodnih mesec dana, uradili smo sa iskrenom namerama i čistim srcem. Verovali smo da je turnir ispunio sve zdravstvene protokole i da je naš region bio u dovoljno dobrom stanju da ujedini ljude iz filantropskih razloga. Pogrešili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze – napisao je Đoković.

Srpski teniser najavio je i određenu vrstu pomoći ljudima u Beogradu i Zadru.

– Ako ste bili na Adria turu, ili ste bili u blizini nekog od učesnika, molim vas testirajte se i poštujte socijalnu distancu. Za one u Beogradu i Zadru, sa njima ćemo podeliti zdravstvene resurse u bliskoj budućnosti. Ostatak Tura je otkazan i ostaćemo fokusirani na one koji su pogođeni. Moliću se za pun oporavak svih – poručio je Đoković.

1 COMMENT

  1. Само те молимо, немој поново да се расплачеш! Југо-Срби праве грешке више од 100 година, од Алексндра, преко Тита па опет до Алексндра (ту се коло затвара) и нико не моли за опроштај. Срби увек имају најбоља решења али против здравог разума целог света. Ниси ти крив. Тата стручњак правио, правио… па направио малу грешку 🙂

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here