Srpska teniserka Olga Danilović je u finalu kvalifikacija za Australijan open savladala Indijku Ankite Rainu 6:2, 3:6, 6:1 i plasirala se u glvni žreb. 

Posle odlične partije koju je prikazala, Olga je istakla da je zadovoljna.

– Presrećna sam što sam prvi put izborila plasman za glavni žreb gren slema, pogotovo što je prethodna sezona bila teška, neizvesna, jednom rečju haotična zbog svega što nam je doneo virus korona – izjavila je mlada srpska teniserka Olga Danilović i dodala:

– Nije bilo turnira, nije bilo puno mečeva, čak i pripremni period za 2021. nije bio onakav kakv obično biva za start jedne takmičarske godine. Ipak verovala sam u svoj rad, u sebe i pripreme koje sam zahvaljujući Novaku Đokoviću imala u Teniskom centru Novak, zajedno sa trenerima Borisom Bošnjakovićem, Kristijanom Šnajderom i Vladom Radonjićem – istakla je Danilovićeva za sajt Teniskog saveza Srbije.

Olga kaže da veliku zahvalnost duguje najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

– Velika zahvalnost Novaku za sve što je učinio i čini, a na nama je da se borimo i opravdamo svu njegovu ljubav, zalaganje i sve što radi za boljitak svih nas- poručila je srpska teniserka.

– Partijama i pobedama u Dubaiju sebi sam priuštila najbolji mogući rođendanski poklon, a to je da ću 20. rođendan (23. januara) dočekati i proslaviti u Australiji – rekla je Danilovićeva.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime