Američki novinar Ben Rotenberg prokomentarisao je jedan potez Novaka Đokovića iz polufinala turnira u Dubaiju, kada je igrao protiv Gaela Monfisa.

Kolumnista “Njujork Tajmsa” se osvrnuo na Đokovićev potez kada je u ključnim momentima drugog seta, priznao da je loptica bila dobra posle servisa Francuza i predao mu poen.

Rotenberg je istakao da je Novak to opet uradio i podsetio da se isto desilo na meču prošle godine protiv Aleksandera Zvereva.

– Niko ne priznaje više poena na svoju štetu od Đokovića, i na ženskoj i na muškoj turneji. On bi uvek dobio moj glas za fer-plej nagradu (iako se čini da je retko uopšte i nominovan) – rekao je tom prilikom Rotenberg, a sada se nadovezao sledećim:

– Đoković je to ponovo uradio, sada u jednom od ključnih momenata protiv Momfisa, tako da ono što sam rekao i dalje važi.

Podsetimo, Novak je pobedio Monfisa spasavši tri meč lopte, a onda je u finalu savladao Stefanosa Cicipasa i osvojio treći turnir zaredom u 2020. godini (prethodno Australijan open i ATP kup).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here