Tanjug/AP
Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković doživeo je veliku neprijatnost – kuća prvog reketa sveta u Marbelji je opljačkana!

Meridian je saznao detalje pljačke koja se dogodila 23. avgusta. Tada su opljačkane 22 od 24 kuće u mondenskom letovalištu u Španiji.

Jedna od kuća koja je opljačkana u vlasništvu je srpskog tenisera Novaka Đokovića. Kako prenose, ukradeni su novac, nakit i skupoceni satovi.

Inače, pored porodice Đoković opljačkan je i poznati srpski jutjuber Nikola Milošević, poznatiji kao “Đotafristajl”, koji je sa svojom devojkom bio u gostima kod Marka Đokovića.

U toj noći opljačkane su i kuće pojedinih fudbalera i košarkaša Marbelje, kao i trenutnih reprezentativaca Španije. Policija je brzo napravila uviđaj, a fotografije sa lica mesta su brzo “isplivale”.

Podsetimo, Novak Đoković se trenutno nalazi na US openu, gde pokušava da uđe u istoriju svetskog tenisa. Ako osvoji turnir u Njujorku, srpski teniser će biti “vlasnik” najviše grend slemova od svih igrača u belom sportu!

3 COMMENTS

  1. nole je postao target prljave politike zapada i njihovi kriminalni grupa be zato sto je vrhunski teniser nego sto je srbin treba mu dati zastitu

  2. Hej gospodo, treba zakljucati dobro vrata! Kamere postaviti. Alarmni uredjaj…i neke druge šale, tako da provalnik nije u stanje niti da pobegne. Princip mišja zamka!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here