Opuštanje bez kazne

0

Čuvaju tron: Fudbaleri Srbije 08
 

Utakmica je počela brzim golom Srbije 08, već u 3. minutu, kad je trener i kapiten Nemanja Damnjanović zatresao protivničku mrežu. Potom su se srpski igrači "mučili" protiv, inače, slabog protivnika, kojem su u ranija tri susreta redovno punili mrežu do vrha. Igrači Vesti Vina ipak nisu znali da kazne indolentnu igru gostiju, koji su "stigli" i da promaše penal u finišu prvog poluvremena. Za razliku od prethodne nedelje, Ljubiša Bojović nije bio precizan sa bele tačke.
 

Neredni meč 10. aprila

Sledeću utakmicu, Srbija 08 igra 10. aprila, jer su narednog vikenda uskršnji praznici. Srpski tim na svom stadionu dočekuje Rot vajs Vin, a početak utakmice zakazan je za 17.30.

Već početkom drugog poluvremena Vest Vin je bio dodatno oslabljen isključenjem jednog prvotimca, međutim ni to nije pomoglo srpskim fudbalerima da učvrste vođstvo. Naprotiv, gol je postigao oslabljeni domaćin i izjednačio na 1:1, u 61. minutu! Tek tada, srpski fudbaleri su se trgli, pa je Novak Vučić u 65. minutu doveo Srbiju 08 u novo vođstvo. U nastavku, naš tim zaigrao je kako treba i ostvarena je ubedljiva pobeda koju su potvrdili Vučić sa još dva pogotka i Vojkan Stević za konačnih 5:1.
 

SRBIJA 08: Ivan Tomić, Aleksandar Milosavljević, Vojkan Stević (Rade Đaković), Aleksandar Gajičić (Darko Cvijetinović), Milorad Stanić, Ljubiša Bojović (Novak Vučić), Slaven Rakić, Željko Emerih, Nemanja Damnjanović, Slobodan Avramović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here