Ostavka posle poraza

0

 

Propuštena šansa: Malbaša i Z. Perošević pred protivničkim golom
 

 

Odigrali su prvih 45 minuta mlako i neubedljivo i nisu uputili nijedan direktni udarac na protivnički gol. Tek kada je rival početkom drugog poluvremena, u 52. i 54. minutu, poveli sa 2:0 fudbaleri Tempa su se "probudili" i počeli da igraju angažovanije, da žešće i češće napadaju.

GRUPENLIGA

 

KSV Tempo – SV Viktorija Projzen 1:3 (0:0)

 

Stadion: Tempo.
Gledalaca: 60.
Strelci: Vučević u 69. minutu iz jedanaesterca.
 

Žuti kartoni: Malbaša u 72. minutu.

TEMPO: Jevtić, Vučević (Jevtić), Lukić, Z. Perošević, Baralić, Dubačkić, Živković (Katanović), Marinković, Jones, Ratić, Malbaša.

Pozicija na tabeli:
15. mesto sa 16 bodova.

 

Takva igra naravno daje rezultate, pa su posle jedanaesterca, koji je u 68. minutu izveo Marinković, smanjili na 2:1. E, tada su počeli da napadaju u talasima, trče, traže rešenja i pokušaju da tako borbenom igrom izjednače. Prilike su imali Malbaša, Ratić, Marinković i Z. Perošević, ali nisu bili dovoljno precizni.

U igru ulaze Jevtić i Katanović, umesto Vučevića i Živkovića, ali do promene rezultata, ipak, nije došlo. Uporni fudbaleri Viktorije Projzen postižu u 88. minutu treći pogodak i tako je utakmica bila rešena.

Posle meča trener Tempa Saša Grubač podneo je ostavku, a do kraja prvenstva ekipu će voditi njegov pomoćnik Mile Banović.

Već u petak Tempo ima u gostima zaostali duel protiv vodećeg Usingera TSG, a u nedelju su takođe gosti, ali ovoga puta kod "fenjeraša" Redelhajma.
 

 

"Rezervisti" trijumfovali

U predigri drugi tim Tempa uspeo je da sa ubedljivih 4:1(1:1) pobedi odgovarajuću selekciju SV Viktorije Projzen i tako zadrži mesto blizu vrha tabele.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here