ATAImages
Veljko i Bogdana Ražnatović

Za snaju samo najbolje! Tako kaže pevačica Ceca Ražnatović, koja za porođaj supruge svog sina, boksera Veljka Ražnatovića nije žalila novca.

Naime, Bogdana se porodila u ponedeljak u jednoj privatnoj klinici i na svet donela dečaka kome su roditelji dali ime Krstan, a da sve bude na zavidnom nivou, i da mami ništa ne nedostaje, pobrinula se pevačica koja je izdvojila veliku svotu novca za snajin boravak u porodilištu.

– Ceca je rekla da za njenu snaju sve mora da bude savršeno. Tako je izabrala privatnu kliniku u kojoj samo porođaj košta 450.000 dinara. To, međutim, nije ceo trošak, jer je za jedan dan koji su Bogdana i mali Krstan proveli na intenzivnoj nezi platila još 38.000 dinara, a ako ostanu još četiri dana u porodilištu, kao što su planirali, izdvojiće još 128.000 dinara – kaže izvor.

Podsetimo, kako je porođaj prošao u najboljem redu, u vili na Dedinju je počelo da se slavi, a u večernjim satima su počeli da se okupljaju porodica i prijatelji kako bi podelili radost sa Ražnatovićima, a Ceca je otkrila da posle dva unuka priželjkuje i unuku.

– Da se ja pitam, a ne pitam se… Voleli bismo da imamo devojčicu, mislim da bih tu stvarno bankrotirala, za devojčice imate sve i svašta.

Aleksandra Bursać i Jovan Stefanović su bili angažovani za dobru atmosferu, bilo je i trubača, a organizovan je i vatromet u čast rođenja Krstana.

3 COMMENTS

  1. Šta nas briga i zanima koliko je koštao njen porođaj? Kao da se ona jedina poradjala i samo ona rađala decu,ma ko je ona uopšte? Ljudi žive u bedi,a ona se razbacuje parama i pravi se gala slavlje. Po čemu oni svi zavredjuju toliku pažnju, ko je Ceca,po čemu je ona dobila naziv” srpska majka”? Strasno i žalosno,Srbijo,šta si doživela.

  2. Све нам је јасно, По неком фали Југословенска мајка, хвала Богу такву никад нисмо имали, па им сад смета Српска Мајка, Цеца.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here