Pexels.com

Postoje ljudi koji jednostavno sve “znaju bolje” i moraju imati poslednju reč. Oni veruju da su uvek u pravu i niko ih ne može uveriti u suprotno. U tome naročito prednjače osobe rođene u ova tri horoskopska znaka…

Lav

Nije preveliko iznenađenje da Lav spada među znake koji uvek žele da budu u pravu. Lavovi su poznati po tome da su rado u centru pažnje i vrlo su samouvereni. Njihov ego je prilično velik, pa nikako ne podnose kad neko pokuša da im otme mesto u centru. Žele da pokažu da uvek imaju nešto da kažu, te da njihova reč mora da bude poslednja.

Bik

Ni Bik ne voli da izgubi kontrolu. Važi za vrlo tvrdoglavu i nepopustljivu osobu. U diskusijama uvek želi da ima poslednju reč, svejedno da li ima pravo ili ne. Kad osoba rođena u ovom znaku nešto sebi utuvi u glavu, neće od toga odustati. Svaki pokušaj da uradite nešto protiv toga i uverite Bika u suprotno – beskoristan je!

Škorpija

Malo je drugačije kod Škorpija. Suprotno od Lavova i Bikova, ovaj horoskopski znak je totalno nesiguran u istinu i vrlo je sumnjičav i nepoverljiv. Upravo to je razlog zašto se često oseća napadnut – a uopšte nije. Njegova odbrana: Škorpija će videti i najmanji pogrešan korak, i to će prebaciti svom protivniku u sledećoj diskusiji. Tako uspeva da “pobedi” u raspravama – i ima poslednju reč, piše miss7.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here