Ovaj petogodišnjak je, očigledno, odmah postao zvezda

0

Maleni Noje Riter je prvi put stao pred kamere i postao zvezda
 

Ekipa WNEP-a susrela je mališana na sajmu u Honesdaleu, a novinarka Sofija Ojeda odlučila je da porazgovara sa njim o tome šta je video, i kako se oseća. Međutim, ona nije bila svesna da je nabasala na viralnu senzaciju. Snimak starmalog Noje ubrzo se proširio prvo američkim, a zatim i svetskim medijima.

 

– Bilo je odlično i očigledno nikad nisam bio na televiziji, ali očigledno da nekad ne gledam vesti jer sam dete, i očigledno svaki put kad mi deda da daljinski, moram da gledam “Powerball”. Gledajte, bilo je odlično jer očigledno se vrtite u krug i očigledno svaki put vam se zavrti u glavi. To je to, samo vam se zavrti u glavi. Nikad nisam bio na televiziji – rekao je Noje.

 

 

Maleni dečak Noje je tokom razgovora koji je trajao minut i po, reč “apparently” (očigledno) iskoristio je osam puta, a u tri navrata je podsetio gledaoce kako nikada nije bio na televiziji. Njegov deda, Džek Borovski je za ABC News izjavio kako se mališanu svidela slava.

 

– Noje je pričljiv i ima veliki rečnik. Gledao je priloge o sebi na TV-u i govorio: “To sam ja, slavan sam” – ističe deka Džek.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here