Ovako su hrvatski mediji videli srpski derbi

0

Saša Ilić, kapiten Partizana, u duelu sa Aleksandrom Kovačevićem
 

"Partizan slavio protiv Zvezde golčinom iz slobodnjaka nakon dva prekida zbog bakljade", naslov je na "Indeksu.

 

"Samo četiri dana posle haosa na utakmici Srbije i Albanije, na stadionu Partizana igrao se najveći srpski derbi. Partizan je pobedio 1:0. Uprkos dva prekida i pojedinačnim sukobima navijača, možemo zaključiti da nije bilo većih nereda na stadionu JNA", stoji u izveštaju portala index.hr.

 

Tuča "delija" i "grobara" na stadionu!

 

"Večernji list" potencira prekide utakmice kao najvažnija dešavanja na stadionu Partizana. "Delije i Grobari neredima prekidali najveći srbijanski derbi", stoji na portalu vecernji.hr.

 

Drinčićeva "bomba" odlučila 147. večiti derbi, Jović tragičar

 

"Na stadionu Partizana odigrao se najveći derbi srbijanske lige, onaj između Partizana i Crvene zvezde i bilo je za očekivati da će policija imati pune ruke posla po drugi put u četiri dana – što se pokazalo tačnim jer je došlo do tuče i prekida zbog bakljade. Ako ikoga zanima, susret je završio 1:0 (Drinčić 77′ iz slobodnog udarca) za Partizan, koji je time učvrstio vodeću poziciju i ima 24 boda, Vojvodina 21, a Crvena zvezda 20", stoji u izvešaju ovog portala.

 

"U prvom su planu ponovno bili grobari i delije, za koje se smatralo da će posle zbivanja protiv Albanije ipak biti mirni i izbeći nerede. Nije došlo do toga i pola sata pre utakmice policija je morala isprazniti deo južne tribine, a potom i krenuti u "lov" na one koji su se gađali bakljama i raketama", izvešatava novinar "Večernjeg lista".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here