pixabay.com

Slušati savete često nije lako, a posebno iritantni mogu da budu oni koji se odnose na ljubavni život.

Ovih 5 saveta su ozbiljni pretendenti za čelo liste saveta od kojih se “diže kosa na glavi”.

Svako ima srodnu dušu, samo mora da je pronađe

Ne, nemojte dopustiti da se vaš ljubavni život pretvori u večnu potragu za Onim Pravim. Ne postoji jedan jedini muškarac ili jedna jedina žena za vas, već postoje stotine, hiljade osoba koje bi mogle da vam budu savršeno kompatibilni partneri.

Važno je samo da se volite

Lepo je koračati kroz život u romantičnom tonu, ali koliko god ljubav bila snažna, samo od nje se, nažalost, ne živi. Žalosna činjenica je da možete ludo voleti nekoga ko je potpuno pogrešan izbor za vas iz milion razloga. A kada vas ne poštuje, ne ceni i omalovažava, ljubav nije dovoljna.

Kada prestaneš da tražiš ljubav, ljubav će pronaći tebe

Stalno druženje sa jednim te istim ljudima, na jednim te istim mestima teško da će do vas dovesti do potencijalnog partnera. Možda nije moguće, ali je svakako znatno manje verovatno nego kada redovno širite krug svojih interesa i poznanstava.

Imaš prevelika očekivanja

Potpuno je normalno želeti partnera koji će ispunjavati određene kriterijume koji su vam izuzetno važni i nije normalno odstupati od svojih želja samo da ne biste bili sami. Uostalom, svi mi imamo prilično realne želje i nije da sanjamo o božanstveno građenom milijarderu/ki koji se redovno bavi humanitarnim radom i nekim čudom mašta o istim stvarima kao i vi.

Nikada nemoj dopustiti da te vidi u lošem izdanju

Još je davnih dana Merlin Monro kazala jednu jako pametnu – ako muškarac ne može da podnese tvoje najgore izdanje, onda definitivno ne zaslužuje ono najbolje. Važi i obrnuto.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here