pixabay.com

Svaki čovek voli da razgovara sa ljudima, neko više, neko manje, ali postoje znaci koji prednjače kada je reč o veštinama komunikacije.

Astrolozi veruju da ova četiri znaka najviše vole da pričaju.

Blizanci

Druželjubivi, snalažljivi i radoznali Blizanci su na vrhu ove liste. Toliko su inteligentni da mogu satima da razgovaraju o bilo kojoj temi – i to sa osobom koju su tek upoznali. Iako ne znaju da se zaustave, njihove priče su obično zanimljive i prožete humorom. Zbog toga, razgovor sa njima nikad nije dosadan.

Ovan

Ovnovi vole da ističu svoju dominaciju, a to postižu tako što su najglasniji i uvek vode glavnu reč. Ako osete da ljudi ignorišu njegovo mišljenje, sigurno neće prećutati, već će još glasnije pričati kako bi ih svi čuli. Često su skloni da se nameću drugima zbog čega “dave” sagovornika. Toliko se užive u temu o kojoj pričaju da ni ne primećuju da druga strana postaje nervozna.

Strelac

Strelac je jedan od najopuštenijih horoskopskih znakova, ali ako ih neka tema zaintrigira oni odmah krenu u akciju vođenja razgovora. Ovaj znak je pun optimizma i uvek u svemu vidi dobre strane, lako se fascinira svetom oko sebe, što dovodi do podsticajnih rasprava. Entuzijazam im je jača strana. Kada počnu da pričaju o nečemu do čega im je stalo, teško ih je zaustaviti,

Ribe

Budući da su naosetljiviji znak, Ribama nije teško da slušaju i posmatraju osobu koja im nešto priča. Oni su empatični i imaju razumevanja za druge ljude. Kada započnu razgovor, to rade tako što prelaze s teme na temu. Ribe uvek pričaju pomalo nepovezano, zato što je u njihovoj glavi totalni haos.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here