youtube/MyHowBook

Ako želite da imate odličan i stabilan brak onda za suprugu svakako morate da izaberete ženu u znaku Raka. Žene rođene u znaku Strelca i Ovna nisu baš za bračne vode…

U početku veze ili braka uvek se ponašamo najbolje što možemo. Uostalom, treba dugo vremena da nekog zaista i upoznamo. Ono što bi u početku mogla biti slatka partnerova navika, s vremenom može postati najgora osobina koju partner može da ima. No, ono što zaista uništava brak je sukob karaktera, nešto zavisi i od našeg horoskopskog znaka.

U nastavku saznajte kakve su supruge žene Zodijaka, od najbolje do najmanje dobre.

1. Rak

Ako tražite lojalnost i dobre, stabilne temelje, supruga rođena u znaku Raka idealna je za vas. Žene u znaku Raka vole porodični život i zaista vole da budu u braku. Oženiti ženu Raka znači oženiti nekog ko je posvećen zajednici i ko vam nikad neće lagati. Ima sličan karakter kao vuk: ostaje s jednim partnerom ceo život. Njene namere su dobre i ona je jedna od najboljih horoskopskih supruga.

2. Ribe

Žene u znaku Ribe izuzetno su nadarene za davanje ljubavi i ne štede ni na čemu jer žele da budu sigurne da ste vi srećni. Vrlo su draga i kreativna bića. Iako Ribe često menjaju raspoloženja, ako ih shvatite, otkrićete osobu prepunu neizmerne lepote i razumevanja. Žene Ribe su odane i inteligentne.

3. Vaga

Ovo je znak Zodijaka u kojem su rođeni najlepši ljudi. A to vredi dvostruko za žene. Vage su dinamični mislioci i imaju na umu dugoročne ciljeve koji će vas nadahnuti i uzbuditi. Žena Vaga nikad vas neće varati jer ono što želi dobija ljubaznošću, a ne manipulativnim sredstvima. Žene Vage vole seks i romantiku i spremne su da eksperimentišu.

4. Bik

Iako ćete se često naći u ljubavnim raspravama sa svojom partnerkom u znaku Bika, otkrićete da ovakvi sukobi zapravo mogu uticati na brak na vrlo pozitivan način. Žene u Biku vrlo su inteligentne, tako da njima nije sve u fizičkom izgledu; morate ih zaintrigirati svojim umom kao i svojim telom. Ova žena je čvrsta i odana te neverojatna majka.

5. Vodolija

Žena Vodolija je snažna i nezavisna i ugodna životna partnerka. Jedino na što zaista morate pripaziti je dosada, jer ona ne može i neće tolerisati dosadu u vezi. Te dame su jako pametne, pa ćete u tome morati da ih pratite. Međutim, ako ste na istoj talasnoj dužini, biti životni partner ženi u Vodoliji jedna je od najboljih stvari koja vam se mogla dogoditi.

6. Jarac

Voditi domaćinstvo, ići na posao i odgajati djecu je težak zadatak, ali žena u znaku Jarca može sve to plus održavati srećan brak. Kad se oženite ženom Jarcem, sve će ići po redu, prema rasporedu i na vreme. Ona je vrlo organizovana žena i iako je “đavolica” u krevetu, pravi je računovođa u kući.

7. Blizanci

Žena Blizanac najviše voli i pruža najviše podrške. Dok se, naravno, njeni interesi ne promene. Žena u Blizancima je prava lepotica, kreativna je i pružiće vam veliku odanost i naklonost. No, ona je pravi predstavnik Blizanaca, pa vam se možda na kraju neće svideti njena “druga strana”.

8. Škorpija

Ovo i nije toliko strašan izbor jer će supruga u znaku Škorpije sigurno izvući ono najbolje iz vas. Morate, međutim, imati snažnu narav, jer će ova žena od vas tražiti više nego što biste joj mogli dati. Ipak, njena tendencija da visoko postavi lestvicu vam može dati nešto čemu se možete radovati. Naime, ona će vam pokazati vaš potencijal. Kao seksualni partner ovaj znak je idealan i obožavaćete uzbuđenje koje dolazi u paketu s ovim znakom.

9. Devica

Devica ima sjajan osećaj za ono što je ispravno, i mada to možda kod nje funkcioniše, vi možda nećete moći to da ispratite pa je ponekad najbolje reći: “Da, draga”. Ako želite iskoristiti njenu neverovatnu sposobnost da vas voli i obožava onda se morate navići na to da je ona uvek u pravu. Ako želite da vaš brak traje, onda morate da znate da je njena uvek poslednja.

10. Lav

Imati ženu Lavicu prava je čast, ali pripazite na promene raspoloženja. Njene promene raspoloženja su svima poznate, a ako ne dobije ono što želi, čuvajte je se. Pripremite se na “uragan” jer ova žena neće podneti ništa manje od onoga što želi i učiniće sve da to i postigne, s vama ili bez vas.

11. Ovan

Žene u Ovnu su veličanstvene, lepe i predivne. Vrlo je lako zaljubiti se u ženu Ovna i ona je jako pametna, ali i vrlo samopouzdana i sposobna. Kao supruga neverojatno je odana, ali očekuje “nagradu” za tu odanost, a ako je ne dobije tada će  biti prva koja će vas ostaviti radi drugog. Vatra koja ovu ženu u Ovnu čini tako strastvenom i predivnom upravo je ona vatra koja će vas spaliti ako je razočarate.

12. Strelac

Ako volite nikad da ne znate na čemu ste, onda se svakako oženite ženom u znaku Strelca. Te žene su izvanredne, sve dok rade ono što žele. One žele slobodu više od predanosti, a iako nameravaju da budu odane i pažljive u braku, daleko su više zainteresovane za sopstvene kreativne planove. Opuštene žene su divni partneri, sve dok možete da se bavite njihovom neobičnošću. Ako možete da se nosite sa njenom čudnovatošću, bićete u braku koji je blizu savršenstva, piše Your Tango.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here