YT Printscreen

Habib je pobedio Mekgregora 2018. godine, a zbog onoga što se događalo u narednim mesecima, njihov novi susret je jedna od najočekivanijih borbi u istoriji UFC-a.

Do skoro je bilo veoma malo razgovora o novoj borbi, Mekgregor je tražio osvetu, ali se u junu ove godine iznenada povukao. Zbog toga su planovi predsednika UFC-a za rekordni pay-per-view revanš propali.

Iako svi pokazatelji govore suprotno, Habibov trener Havier Mendez veruje da će do borbe ipak doći pre nego se Rus povuče iz takmičenja.

– Ako donosi najviše novca, to je onda najinteresantnija borba koju ljudi žele videti. Jasno je da svi još uvek žele videti tu borbu i da su spremni da plate za to. Zbog toga smatram da će je UFC organizovati – rekao je Mendez.

Ako se Mekgregor ponovo vrati i odmeri snage s Habibom u njegovoj poslednjoj borbi u karijeri, suvišno je govoriti koliko velik događaj će to biti i sve ono što dolazi uz njega.

Bez obzira na povratak ili poslednju borbu, Mekgregor privlači gledanost nezavisno o toga protiv koga se bori u oktagonu.

Na listi 10 najunosnijih PPV borbi u UFC-u svih vremena, čak pet pripadaju Mekgregoru. On zauzima prvo, drugo, četvrto i peto mesto, a prva je svakako borba s Habibom koja je donela 2,4 miliona dolara putem PPV-a.

– Da sam predsednik UFC-a, ne bih odustao od borbe Habib-Mekgregor, posebno ako  Konor želi da se bori. Ne bih dopustio da se ne bore, to je moj posao, da se zaradi što više novca za kompaniju – završio je Mendez.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here