Čelnici crno-belih su već ugovorili prvi transfer za naredni prelazni rok.

Partizan je deklasirao Javor pred gostovanje AZ Alkmaru u utakmici sezone za crno-bele, ali u klubu misle i na budućnost i na januarski prelazni rok. Dogovoren je dolazak Nikole Petkovića, 23-godišnjeg napadača Javora, koji je u petak postigao gol baš protiv Partizana, što mu je bio 10. pogodak u sezoni.

Petković može da igra i na mestu ofanzivnog veziste, a u dosadašnjem toku prvenstva postigao je čak 10 golova, pa na listi strelaca srpskog šampionata deli prvo mesto sa Sadikom.

Uprava osvajača Kupa Srbije je tokom meča sa Javorom dobila potvrdu da će Nikola Petković već na zimu zadužiti crno-belu opremu, a navijačima Partizana ovaj igrač posebno se svideo zbog poslednjeg gola koji je u Ivanjici postigao protiv Crvene zvezde, zaustavivši branioca titule (1:1). U prethodnih 17 kola, Petković je bio dvostruki strelac protiv Mačve i Inđije, jedan gol dao je još Napretku, Voždovcu, Radu i Vojvodini.

Petković je rođen 23. septembra 1996. Fudbalski je “prohodao” u Humskoj, a zatim rastao u omladinskoj školi Čukaričkog, dok je zanat pekao i u zonašu Lokomotivi. Potpunu afirmaciju doživeo je u gradu pod Golijom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here