Pečnik potpisao za Džef Junajted

0

Sve je završeno: Nejc Pečnik je novi fudbaler Džef junajteda. Iskusni slovenački reprezentativac se obavezao na trogodišnju vernost japanskom drugoligašu i postao jedan od glavnih aduta tog kluba u borbi za povratak u elitu. Kada je obelodanjeno da će napustiti Crvenu zvezdu, pojavila se informacija da će se Pečnik zaputiti u Drugu ligu Japana i da će njegov novi klub biti Fukuoka, ekipa koju je do skora trenirao Slovenac Marijan Pušnik. Ipak, Pečnik je postao novi član Džef Junajteda, tima u kojem su veliki trag ostavio nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nenad Maslovar.
– Novi sam igrač Džef Junajteda. Sve smo završili na obostrano zadovoljstvo. Ugovor je potpisan na tri godine. Nadam se da ću opravdati poverenje ljudi koji su insistirali na mom dolasku – poručio je Pečnik.
Nova sezona u Japanu počinje u februaru, a Džef Junajted je prošle godine ostao bez plasmana u elitu posle poraza Jamagate u plej-ofu. Sada već bivši krilni fudbaler Crvene zvezde biće treći stranac u tom klubu. Društvo će mu praviti Brazilci Kempes i Jair.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here