Ješić i Bankovićponovo zajedno

0

Posle nekoliko dana licitiranja, Radnički iz Niša dobio je i trećeg trenera ove sezone! Prvenstvo je započeto sa Dragoslavom Stepanovićem na klupi, ali je popularni Stepi smenjen posle četiri utakmice. Nasledio ga je Saša Mrkić, koji je takođe smenjen, kolo pre kraja jesenjeg dela. Od subote, sa niškim fudbalerima radiće provereni stručnjak Miodrag Ješić.
Bivši fudbaler i trener Partizana već je vodio tim sa Čaira u sezoni 1997/1998, kada je kratko preuzeo ekipu u finišu Druge lige Srbije.
Ješić je iz srpskog fudbala otišao januara 2007, posle prvog boravka od šest meseci na klupi Partizana. Od marta do maja ove godine radio je u bugarskom Liteksu.
Pored Ješića, u Radnički će se vratiti i legenda niškog fudbala Zoran Banković, koji će imati ulogu tehničkog direktora. Banković je bio kapiten Radničkog, a branio je i za OFK Beograd, Vardar, Crvenu zvezdu i u Turskoj. Za njega ova funkcija neće biti velika nepoznanica, pošto je po završetku igračke karijere već bio predsednik, potpredsednik, sportski direktor i trener Radničkog.
Nišlije su prvi deo sezone završile na pretposlednjem mestu Jelen Superlige sa samo 12 bodova (pet više od imenjaka iz Kragujevca), tako da im je osveženje u klubu neophodno.
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here