Pižon: Najteža sezona

0

Četvrta Zvezdina "zvezda" Vladimir Petrović Pižon polako, ali sigurno doteruje formu svojih izabranika. Beogradske pripreme polako ulaze u završnu fazu, a trener lidera šampionata posle današnjeg treninga rezimirao je ono što je dosad urađeno. 

 

"Još uvek nas prate dobri vremenski uslovi iako ima i snega. Nije toliko hladno, svi igrači su vredni, žele da napreduju, pa je lepo raditi", rekao je na početku Petrović.

 

"Moramo što pre novajlije da priviknemo na naš stil igre. Dosta dobro prihvataju, videćemo šta će biti kad dođu utakmice. Tad ćemo imati jasnu sliku", smatra on.

 

U Antaliji su zakazana četiri kontrolna meča. Posle Matersburga, Leha i Hirošime prvotimci Zvezde će igrati i sa Liteksom. Taj poslednji meč odigraće uglavnom igrači koji su manje igrali na prethodne tri provere.

 

"Odlučili smo se za četiri meča, kako bi u poslednje dve provere po svih 90 minuta odigrala dva tima. Zato je ugovoren duel sa Liteksom. U Turskoj čemo raditi na uigravanju tima i na specifičnoj snazi. Određena pažnja biće posvećena kondiciji, koja je važna za prvenstvo, jer nas u martu i aprilu očekuje po šest prvenstvenih utakmica. Moramo fizički da budemo dobro pripremljeni", konstatovao je Pižon.

 

Logično je očekivati da Zvezda bude jača na proleće, međutim, šef struke ne želi procenjuje.

 

"Ne volim unapred da pričam. Važno je što je iza nas šest meseci zajedničkog života i igranja. Lakše je igračima, ali i meni. Novajlije se zbog toga lakše uklapaju. Uče od ostalih igrača, oni im objašnjavaju, tako da ja ne moram time mnogo da se bavim. Kad smo preuzimali ekipu rekli smo da će posle prve ili druge godine biti znatno lakše. Ovo je, sigurno, za nas najteža sezona", dodao je trener Crvene zvezde, Vladimir Petrović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here