PKS

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je kompanije, svoje članice, da se u skladu sa mogućnostima, uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći Turskoj i Siriji pogođenim razornim zemljotresom jačine 7,8 stepeni Rihterove skale, koji je odneo preko 11.000 života u ove dve zemlje, a ozledio i ostavio bez krova hiljade drugih građana. 

podršku najmlađima i najugroženijima. Nakon razornog zemljotresa u Turskoj i Siriji domovi, bolnice i putevi su sada ruševine, a  hiljade ljudi je bez hrane, skloništa i vode.

Privreda Srbije u saradnji sa Srpskim  filantropskim forumom uvek je reagovala u kriznim situacijama prikupljajući pomoć za ugrožene u Srbiji, regionu i šire tokom pandemije Koronavirusa i prirodnih katastrofa.

Udružimo se i pokažimo solidarnost! Donacije je moguće realizovati odmah putem onlajn platforme donacije.rs  https://www.donacije.rs/projekat/zemljotres-turska-sirija/  ili  uplatom na račun Srpskog filantropskog foruma 340- 11016593-88.

Kontakt i dodatne informacije: Srpski filantropski forumJelena Bratić, m +381 64 19 93 114 e jelena@filantropskiforum.com  www.srpskifilantropskiforum.org

Privredna komora Srbije: csr@pks.rs,  telefon 066 875 1166

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here