Režim
Vojaž, regionalna muzička zvezda u ulozi glavnog junaka Aljoše Kovača

Serija “U klinču” donela je porodičnu priču zanimljivu svim generacijama, a u dve sezone emitovanja stekla je veliku televizijsku publiku.

Nakon kraće pauze, stiže i nastavak serije.

Prva epizoda trećeg serijala “U klinču” biće emitovana u ponedeljak (8. aprila) u 20 časova na kanalu RTS1 koji svi naši ljudi u dijaspori mogu da gledaju legalno u okviru MTEL TV paketa.
U prve dve sezone upoznali smo porodicu Kovač, majku Miru (Branka Katić), oca Velju (Nikola Kojo) i njihovo dvoje dece, Milicu (Anita Ognjanović) i Aljošu (Mihailo Veruović Vojaž).

Aljoša je “u klinču” između očevih očekivanja, majčinih ambicija i sopstvenih želja.

Njegova sestra Milica pokušava da izađe iz Aljošine senke.

Njihova majka Mira je vrlo ambiciozna, moderna žena koja se bori za svoju porodicu i posao u svetu marketinga.

Njihov otac Velja je nesuđeni bokserski šampion, koji sina Aljošu vidi kao budućeg velikog boksera.

Realnu životnu priču o odrastanju mladih, o srednjoškolskim godinama, o brigama odraslih i o životnim izborima pratićemo i u nastavku serijala u trideset novih epizoda.

Aleksa Kovač, ponovo se nalazi “u klinču” oko svojih životnih izbora.

Da li će da se posveti muzičkoj karijeri ili studijama dizajna zvuka?

Kome će da pokloni svoje srce, staroj ili novoj ljubavi?

Njegova ljubavna veza sa Iskrom (Marina Pavlović) je u krizi. Dodatno priča se komplikuje kada njegova bivša devojka Tea (Teodora Dragićević) ostaje u Beogradu jer ne uspeva da se vrati na studije u Milano. Niko od njih troje nije ravnodušan, a svoj doprinos daje i Pop (Filip Stankovski), Aljošin problematični kolega sa fakulteta.

I Aleksini roditelji prolaze kroz velika iskušenja jer njihov brak dolazi u ozbiljnu krizu.

Aleksina sestra Milica pokušava da pomiri roditelje, reši pitanje svog bokserskog kluba i komplikovane veze sa Makijem domcem (Teodor Vinčić).

U novom serijalu pratićemo i živote Aljošinih prijatelja, brata i sestre Antonijević.

Filipa Antonijevića (Đorđe Mišina) čekaju novi izazovi i zavrzlame u poslu i ljubavi, a njegovu sestru Vanju (Ivana Zečević) preispitivanja oko životnih stavova. Pratićemo njenu vezu sa Tadijom (Miloš Petrović), kao i dešavanja u kafani “Novi Trst”.

Pored navedenih glumaca, u seriji zapažene uloge imaju: Svetlana Bojković (Anka), Matija Ilić (Simke), Sergej Trifunović (omiljeni ujak Toma), Nebojša Dugalić (Jakov Antonijević), Vladan Gajović (Jovan Petrović), Anastasia Mandić (Marija Petrović), Branko Perišić (Deki Kenta), a u novim ulogama videćemo Nevenu Nerandžić, Bojanu Gregorić, Miodraga Radonjića, Irfana Mensura i druge glumce.

Ne propustite premijeru u ponedeljak (8. april) u 20 časova na kanalu RTS1, kao i sve naredne epizode koje će biti emitovane radnim danima u isto vreme.

Kanal RTS1 i još 270 kanala sa Balkana možete da gledate u MTEL TV paketima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here