Podelili plen sa vodećim

0

Kako do gola: Detalj sa utakmice KE-Srbija – LAC Inter
 

U nastavku je malo opao tempo KE-Srbija 08, iako je naša ekipa i dalje bila nadmoćnija. Međutim, uočljivo je da KE-Srbija 08 nedostaje jedan brzi, efikasni špic pošto na ostalim pozicijama gotovo sve funkcioniše besprekorno. Inače, ovo je već treći remi KE-Srbija 08.

– Zadovoljan sam, osim što ponovo nije bilo golova. Nažalost, nismo to ostvarili i opet smo podelili plen. Igrali smo dobro, kombinovali, borili se, odbrana je ododlevala svim napadima, pa zbog toga moram posebno da je pohvalim. Možda je ofanziva mogla biti još bolja, možda još više šuteva, ali svega je bilo, i šansi, ali šta vredi kad ništa nije završilo u protivničkoj mreži – sa žaljenjem je konstatovao trener KE-Srbija 08 Branko Cvetković i naglasio da je protivnik došao s namerom da ne izgubi i u tome je uspeo.

LAC Inter se sa ovim bodom našao na prvom mestu, dok je KE-Srbija 08, sa šest bodova, na desetoj poziciji.

KE-SRBIJA 08: Grujić, Filipović, Kose (Tomić), Stojanović, Ilić, Koturović, Stojaković, Halilović, Anđelić (Kostić), Zečević, Veselinović (Andrejić).
Sledeću utakmicu KE-Srbija 08 igra u subotu od 14 sati protiv petog Sportunion Mauera, na stadionu Union Mauer, Erhardgaše 2, 1230 Njien.

Rezerve KE-Srbija 08 izgubile su protiv LAC Intera sa 1:2 (0:1).
 

Nade mogu i bolje

Aktivne su i mlađe selekcije. Veoma uspešne su bili ekipa ispod 13 godina koja je VAF Brigitenau nadigrala sa 7:0 (4:0) i tim ispod 14 godina, koji je uspeo da preokrene tok igre i pobedi sa 4:3 pošto je na poluvremenu bilo 1:3.
Sastav ispod 16 godina poražen je tesno sa 0:1, tim ispod 12 godina sa 1:2, a ekipa ispod 11 godina – 0:5.

 

Igrali i veterani

Na stadionu KE-Srbija 08 priređeno je nadmetanje za fudbalske veterane, koji su organizovali mini-turnir, čiji je cilj prevashodno bilo druženje. Ekipa veterana iz KE-Srbija 08 obukla je dres Partizana, koji je ponosno nosila na terenu, iako više igrača ni ne navija za ovaj tim, već za Crvenu zvezdu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here