Podnosim ostavku ako Živković govori istinu

0

Andrej Vučić će podneti prijavu protiv samoga sebe da bi dokazao da su optužbe lažne tvrdi premijer 

 

Vučić je takođe zatražio javno izvinjenje od poslanika Živkovića zbog te tvrdnje, ali i ostavku na mesto poslanika, ako se pokaže da ono što je izneo o Andreju Vučiću u Skupštini nije tačno.

 

"Ili ja ili vi gospodine Živkoviću", rekao je Vučić i dodao da se takve i slične laži i uvrede ne mogu bez posledica iznositi na račun njega i članova njegove porodice.

"Mislim da je to pošteno", rekao je Vučić i pozvao Živkovića, da u pondeljak ili neki od narednih dana kaže šta je odlučio.

 

Vučić je najavio i da će njegov brat podneti krivičnu prijavu protiv samog sebe, kako bi se definitivno utvrdile sve činjenice vezane za iznete optužbe.

 

Premijer je podsetio da su takve laži i ranije spominjane, na osnovu falsifikovanja ličnih dokumenata njegovog brata, te da je on zbog toga dobio niz izvinjenja od relevantih organa.

 

"To je i ranije bio pokušaj falsifikovanja i na tome su mu se izvinili svojevremno i Boris Tadić i Milan Rakić. Nije vlasnik i nikada nije ni bio vlasnik firme. Ako je tačno da je moj brat vlasnik te fantomske firme, želim da vas obavestim, ja ću ispuniti želju vašu i Borka Stefanovića i neću biti predsednik Vlade", rekao je Vučić u parlamentu.

 

Živković je naveo da je podatke o firmi Asomacum, sa sedištem na Studentskom trgu, Andreja Vučića, našao na sajtu Agencije za privredne registre i Narodne banke Srbije.

 

Bivši premijer, Živković je dodao da je jedino moguće da je to neki drugi Andrej Vučić, ali da na sajtu može da se pogleda i matični broj, pa će sve biti jasno.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here