Poker asova srpske satire

0

Poker asova srpske satire
 

U sali Kaisersaal prostora Klaviergalerie (Kaiserstr. 10/2), srpski aforističari – Aleksandar Čotrić, Dragutin Minić Karlo, Bojan Ljubenović, Slobodan Simić – družiće se drugi put sa Bečlijama.

 

Nastupa i a:kultur:a

Veče će svojim nastupom upotpuniti orkestar a:kultur:a. Članovi orkestra su mladi umetnici, studenti konzervatorijuma u Beču, koji već imaju brojna iskustva nastupa na koncertima i u mjuziklima, a dobitnici su i više nagrada na priznatim evropskim takmičenjima i festivalima. Članovi orkestra su Bogdan Laketić, Sara Nikolić, Aleksandar Jankeć i Sonja Koković.

"Svi oni koji poznaju pravila najpoznatije kartaške igre znaju da je poker asova najjača kombinacija! Upravo takvu kombinaciju asova satire i aforizma imaćemo priliku da ponovo vidimo u Beču i da na šaljiv način (iako onima koji žive u Srbiji možda nije do smeha) saznamo šta se sve izdešavalo u prethodne tri godine, koliko je prošlo od njihovog prvog gostovanja", najavljuje SKF.

Slobodan Simić će govoriti aforizme iz knjige "Trnovita kruna", za koju je nagrađen najznačajnijom nagradom Tipar u oblasti satire u regionu, kao i priče iz knjige "Švedski sto". Aleksandar Čotrić će promovisati knjigu aforizama "Pomeranje pameti", koja je 2013. godine proglašena najboljom knjigom satire u Srbiji, kao i zbirku aforizama o ženama i muškarcima, pod nazivom "Dobre vibracije".

 

Bojan Ljubenović će kazivati priče iz svog najnovijeg bestselera "Pisma iz Beograda", kao i aforizme o ljubavi iz knjige "Ljubav za poneti".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here