Totenhemov trener smatra da bi pobeda u duelu s “crveno-belima” u trećem kolu Lige šampiona (utorak, 21 čas) vratila samopouzdanje njegovom posustalom timu.

Rezultati mimo očekivanja koje “pevci” postižu od početka sezone uneli su zabrinutost među navijače londonskog tima, viceprvaka Evrope, ali zbog njih tinja potajna nada Zvezdinih pristalica u dobar ishod na Totenhemovom novom stadionu. Engleski klub nije uspeo da pobedi ni Votford pred svojim navijačima u minulom kolu Premijer lige (1:1), o debaklu protiv Bajerna (7:2) u prošloj utakmici Lige šampiona ne treba ni trošiti reči pa je pobeda protiv našeg prvaka Totenhemu preko potrebna za mir u kući.

– Posle naše igre u finalu Lige šampiona u prošloj sezoni očekivanja su porasla pa se sada svaki naš rezultat koji nije pobeda prima s drugačijom pažnjom. Najvažnije je da ponovo izgradimo samopouzdanje. Zato igramo ne samo protiv Crvene zvezde nego i protiv nas samih – rekao je Argentinac Maurisio Poketino, trener engleskog tima.

Na pres-konferenciji je bio i Hari Kejn, Totenhemova najsjajnija zvezda.

– Mi vrlo dobro znamo kakvo je takmičenje Liga šampiona i kroz šta sve moramo da prođemo i to ćemo uspešno da učinimo ako verujemo u sebe i svoj trud. Pa u prošloj sezoni smo dogurali do finala, a u prva dva kola smo imali i manje bodova nego sada – aludirao je Kejn na to da je Totenhem bio izgubio u prva dva kola, protiv Intera u Milanu (2:1) i Barselone na Vembliju (4:2), a sada bar ima remi s Olimpijakosom iz Atine (2:2).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here