”Poplave opomena za narod, ne za državu”

0

Vlada dobro odreagovala: Tomislav Nikolić u pratnji ministra policije Nebojše Stefanovića
 

Nikolić je, posle obilaska poplavljenog Obrenovca, rekao za RTS da su poplave koje su pogodile Srbiju primer "kako su se država i građani ujedinili u jednoj situaciji".

 

Pročitajte još:

* Pustili su Resavu na Svilajnac

* "Obrenovac nije žrtvovan zbog TENT-a"

* Selaković napadnut u Krupnju

"Veliki nauk, veliko iskustvo, nažalost, stečeno na svom primeru. Opomena za budućnost da ovo može da se desi. Ne toliko opomena državi – država se izvanredno snašla, Vlada je besprekorno obavila svoj posao, posebno ovi ljudi koji su bili tu na terenu", rekao je Nikolić.

 

Navodeći da je ova poplava i "za građane velika opomena", Nikolić je dodao da su građane u ugroženim područjima svi molili, upućivali apele preko svih medija da se evakuišu i da poslušaju.

 

"Danas su valjda shvatili da bismo da je samo bilo malo više saradnje, izbegli ljudske žrtve. Materijalne žrtve ne mogu da se izbegnu, ali mogu da se poprave, ali ljudske žrtve mogu da se izbegnu, ali ne mogu da se poprave", rekao je Nikolić.

Nikolić je bio u Obrenovcu, koji je najviše stradao u katastrofalnim poplavama, u koji je dopremio 15 vozila sa konzerviranom hranom, hranom za bebe, pelenama i vodom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here