MN Press

Košarkaši Partizana nalaze se u katastrofalnoj seriji rezultata, naročito u regionalnom šampionatu.

U ABA ligi, crno-beli su vezali šest neuspeha, a poslednji u nizu bio je onaj protiv Cibone posle produžetka minulog vikenda. Zbog toga, beogradskom timu će biti nezgodno čak i u borbi za opstanak.

A Partizan sada čeka poslednji izazov u Evrokupu u Top 16 fazi. U njega ulaze svesni da će im protiv Metropolitana biti neophodna ogromna pobeda za prolazak dalje, uz trijumf Lokomotive protiv Trenta u drugom meču.

A na njemu neće biti Sašo Filipovski, koji je dobio otkaz nakon užasnih rezultata u poslednje vreme. Još nije sasvim poznato ko će voditi crno-bele na ovom veoma važnom susretu. Stoga se pred sam meč oglasio Uroš Trifunović, koji je bio među najboljim pojedincima na poslednjem duelu sa Cibonom.

– Ta utakmica nam je biti ili ne biti, samo nam je to u glavi i samo se za to spremamo. Svakako da nije lako, ovi porazi su nas psihološki „spustili“, ali verujemo svi da možemo da pobedimo, da dostignemo tih 19 razlike i da prođemo dalje – istakao je Trifunović.

On kaže da je veoma srećan zbog dobre partije protiv Cibone, ali da sve pada u vodu kada se meč izgubi.

– Drago mi je što sam odigrao dobro i iskoristio minute, ali ništa nije važno kad smo izgubili – rekao je mladi, talentovani košarkaš.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here