Potezi tokom seksa koji će oduševiti vašeg partnera!

0

fanpop.com
Biće to seks, koji će duuuugo pamtiti
 

Zabranite mu pokrete, a vi prionite na posao

Opkoračite voljenog i kada se smestite udobno preuzmite kontrolu nad situacijom, on se ne sme mrdati, a vi kontrolišite brzinu i igru.

Klizite po njemu okrenuti leđima

Lezite na njega okrenuta leđima i polako klizite niz njegovo međunožje podižući se i spuštajući u ritmu koji vam najviše odgovara. Dok on neopterećen uživa u ovom pokretu počnite da njišete bokovima što će ga raspametiti.

Pokrenite bokove

Za ove pokrete treba da budete veoma savitljivi, lezite na krevet nogama podignutim i naslonjenim na njegove grudi, dok on pred vama kleči. Kada vam on priđe i započne igru vi se polako podižite naslonjeni na ruke i pokrećite bokove gore dole čime ćete ga dovesti do vrhunca.

Naučite ga najbolje pokrete prstima

Uzmite njegovu ruku i dok ste još oboje obučeni stavite je u svoje pantalone pritom mu jasno dajući do znanja kako ćete mu vi kontrolisati pokrete prstiju. Polako dodirujte njegovim dlanom odgovarajuća mesta. Vi kontrolišite pokrete i brzinu njegovih dodira.

Dogi stil s revolucionarnim pokretima

Zauzmite pozu u kojoj je vaš partner iza vas naslonjen na zid, a vi stojite uspravni. Uzmite u ruke njegove testise i polako ih mazite. Nakon toga bokovima i zadnjicom klizite po njegovim bedrima. Savijte se do poda i laganim kružnim pokretima diktirajte ritam.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here