Vesti

Fudbaleri Vestgejt Sinđelića u novu sezonu će ući sa novim (starim) grbom na grudima. Uprava kluba koja je nedavno reizabrana na Godišnjoj skupštini, odlučila je da vrati u upotrebu štit sa srpskim dvoglavim orlom i ocilima, koji će zameniti retro grb koji je nošen tokom 2020/2021. povodom obeležavanja jubileja 35 godina postojanja kluba.

Novi amblem Sinđe je redizajniran u odnosu na verziju koja je bila u upotrebi do pre par godina. Podloga je ostala teget plava, preko nje srpska trobojka i dvoglavi orao s kraljevskom krunom, ali je štit na orlu sada drugačiji i ima ocila sa fudbalskom loptom u sredini, dok je prošli imao krst i slova WSFC (Westgate Sinđelić Football Club).

Tu je i godina osnivanja (1985), a na crvenoj lenti ispod orla ćirilicom je ispisano ime kluba.
Iz Sinđelića podsećaju da je sa prethodnom verzijom ovog grba 2006. godine osvojena šampionska titula u Drugoj državnoj ligi Viktorije, kao i Karađorđev kup.
S obzirom na to da će titula prvaka Druge lige i u 2022. godini biti glavna ambicija, povratak orla na dresove mogao bi da bude dobar predznak i motiv više za sve u klubu da se vrate na stare staze uspeha.

Mali Sinđini šampioni

Još jedna lepa vest stiže iz Sinđelića: mladi fudbaleri srpskog kluba, selekcija do 10 godina, ostvarila je veliki uspeh pošto je osvojila turnir Kilor kup, pobedom protiv domaćeg Kilor Parka u finalu od čak 4:0.
Sinđini dečaci iz ove generacije nešto ranije su zauzeli drugo mesto na Maunt Eliza kupu i ovim uspesima pokazali da klub ima talente na koje će moći da računa u budućnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here