Povratak Mihaela Šumahera: Prva test vožnja!

0

 

Sudeći po fotografijama iz galerije, Šumi se nikada nije povlačio u svojoj karijeri. Čak i posle teških nesreća, on je uspevao da nastavi dalje. Zato je za sve njegove fanove veliko razočaranje bilo ono kada je 23. decembra prošle godine objavio da se povlači iz Formule 1. Ipak, novi snimci i fotografije to demantuju- Šumaher se vraća na stazu.

 

Za one kojima je to bitno, Šumaher je svoju prvu test vožnju vozio po sunčanom danu, na oko 13 stepeni, a započeo je tačno u 09:07. Posle nekoliko krugova Mihael se zaustavio u boksu.

 

Oko 9:39 nastavio je svoju vožnju u belo plavom bolidu GP-2. Čudno je bilo jedino to što je Šumi na sebi imao svoju crvenu kacigu Ferari i to na prvoj vožnji za Mercedes GP.

 

Šumiju je trebalo oko 2 minuta za jedan krug. Do 12 sati Šumi je prešao 38 krugova. Kao i prilikom njegovog pokušaja povratka prošle godine u italijanskom Mugelu, izvoizo je sve krugove. Ipak, mnogi se pitaju da li će njegovo telo izdržati ovakve napore?Naime, iako bez komplikacija Šumi je pod stalnim medicinskim nadzorom.

Doktor iz tima Mercedesa, Nonbert Haug objašnjava: "Mihael je zdrav, a ova test vožnja je zagrevanje za trku Formule 1 koja će se održati na leto na italijanskoj stazi Mugelo“ . 

 

Prema pravilima Formule 1 svoje prave formule takmičari će moći da voze od 1. do 3. februara 2010 na stazi u Valensiji.

 

Test vožnja u Herezu prošla je dobro, pa je Šumaher posle dva sata treninga izveo ceo tim u restoran na ručak.

 

Pogledajte kako je izgledalo kada je 23. decembra 2009. saopštio da se ipak povlači iz Formule 1.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here