Pravo lice je pokazao u ratu

0

Dražen Žerić Žera (54) pevač Crvene jabuke prvi put je javno progovorio o Dinu Merlinu i njegovom učešću u ratu u BiH. On je gostujući na bosanskoj TV Hajat opleo po kolegi za koga je rekao da mu "skida kapu kada je u pitanju karijera", ali…
– Ko je Dino Merlin? Znam ja njega. On je nastao mnogo posle nas. On je pokazao pravo svoje lice u ratu. Ljudsko lice. Ne treba mu ništa više. Sve Sarajlije koje su bile sa mnom u ratu znaju šta se sve događalo. Dino je sam sebe zeznuo i pitaj njega šta je radio – rekao je Žera i podsetio da je sam Merlin govorio da nikad više neće pevati u Beogradu, pa je svoje reči pogazio.
– On je govorio da nikad neće doći u Beograd, pa je došao. A ja nikad to nisam rekao i uvek sviramo u Beogradu. Mi smo imali teški rat u Sarajevu, bez vode, struje, valjalo je preživeti… Mi smo imali razloga da ne dolazimo u Beograd, ali mi smo od svoje publike iz Beogradu dobijali pakete – rekao je Žera i dodao da je zbog incidenata i pretnji morao da napusti Sarajevo 1994. godine.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here