Premijer liga: “Tobdžije” i “čekićari” se raspucali, Liverpul posrće

0

Slavlje Arsenala posle gola Danija Velbeka
 

Nemački reprezentativac Mesut Ozil otvorio je bravu domaćina u 32. minutu, da bi već u sledećoj akciji asistirao Daniju Velbeku, za prvenac u dresu londonskog kluba. Igrači Aston Vile nisu se oporavili od tog šoka, pa su u 36. minutu primili i treći pogodak, autogol Sisoka.

 

 

Sautempton Dušana Tadića nastavlja sa sjajnim partijama u Premijer ligi, a pred "svecima" pao je Svonsi. Olakšavajuća okolnost za tim Ronalda Kumana bilo je isključenje najboljeg igrača Velšana Vilfreda Bonija.

 

Njukasl i Hul su podelili bodove, a utakmica je ostala u senci žestokih protesta domaćih navijača protiv menadžera Alana Perdjua.

 

Posrtanje Liverpula se nastavlja. "Crveni" nisu ni bleda senka od tima iz prošle sezone, pa su već u petom kolu prvenstva sakupili tri poraza. Vest Hem je iskoristio sve poklone "klimave" i neuigrane odbrane vicešampiona. Gol gostiju načeo je Vinston Rid već u 2. minutu, a samo pet kasnije Diafra Sako je povisio na 2:0. Rahim Sterling je posle "flipera" u kaznenom prostoru rivala smanjio vođstvo domaćih u 26. minut, a konačnih 3:1 postavio je Morgan Amalfitano dva minuta pre kraja susreta.

 

Rezultati petog kola Premijer lige: KPR – Stouk 2:2, Aston Vila – Arsenal 0:3, Barnli – Sanderlend 0:0, Njukasl – Hul 2:2, Svonsi – Sautempton 0:1, Vest Hem – Liverpul 3:1.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here