Preprodaju humanitarnu pomoć na pijacama?

0

Zloupotreba pomoći: Siniša Mali
 

"Oni koji zloupotrebljavaju humanitarnu pomoć i pokušavaju da je iskoriste na taj način, biće procesuirani", ukazao je Mali na sednici Štaba za vanredne situacije Beograda.

 

Mali je naložio komunalnoj policiji, inspekciji i direktoru Javnog komunalnog preduzeća "Gradske pijace" da sprovedu kontrolu. Na sednici gradskog štaba analizirani su stanje u svim gradskim opštinama i opasnost od pojave klizišta, kao i zaprašivanje protiv komaraca.

 

Pročitajte još:

* Bruka: Krali po poplavljenim krajevima

* Sramota: 83 prijave protiv ”dizača cena”

* Beogradski kafić izbacio makedonske spasioce "jer su bili prljavi"!

* Prevaranti u prihvatilištima otimaju pomoć

Direktor javnog preduzeća "Beogradvode" Miloš Milovanović izjavio je da je da je glavni grad "potpuno bezbedan na svim odbrambenim linijama" jer vodostaj Dunava stagnira na 630 santimetara, a u nedelju će dostići najviše 635 santimetara.

 

Šef Koordinacionog tima za praćenje stanja na klizištima i zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović kazao je da će u petak biti doneto uputstvo za koordinaciju rada policije, Elektrodistribucije i javnih komunalnih preduzeća u slučaju pojave klizišta.

 

Mladenović je istakao da će građani klizista moći da prijave "Beokom servisu".

 

Gradski sekretar za zaštitu životne sredine Goran Trivan izjavio je na sastanku da će zaprašivanje iz vazduha protiv komaraca početi u subotu, dok je zaprašivanje sa zemlje već u toku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here