Printscreen: Youtube

Da je osveta ostavljene žene ono od čega većina muškaraca strahuje, na svojoj se koži osvedočio i bivši španski kralj Huan Karlos, nakon što je “Paris Match” objavio intervju s njegovom bivšom ljubavnicom Korinom Cu Sajn Vitgenštajn, koja je godinama bila prava misterija za sve evropske medije koji su pokušali da saznaju njen identitet. 

U intervjuu za “Paris Match” otkriva i javnosti do sada nepoznate detalje, koje je Korina svih ovih godina čuvala za sebe. Prema njenoj priči, kralj Huan Karlos navodno joj je u jeku njihove najveće ljubavi otkrio kako strahuje od svoje budućnosti, kao i planovima koje njegovi neprijatelji imaju da ga unište. Među njegovim neprijateljima na prvo je mesto stavila njegovu suprugu, kraljicu Sofiju, koju je optužila kako je radila sve kako bi na tron zaseo njen sin Felipe, danas aktuelni španski kralj.

Kako tvrdi Korina, bivša kraljica izrazito je veliki manipulator koja je želela da kontroliše kraljevstvo, a imala je oduvek puno veći uticaj na sina, nego na supruga.

Novinar “Paris Matcha” dotakao se u intervjuu i kraljeve namere da je jednog dana oženi, ali i njegovog bega u Abu Dabi. Korina je na to odgovorila sasvim otvoreno i napomenula kako su zapravo kralj Felipe i njegova supruga, kraljica Leticija krivi jer nisu doneli dobru odluku:

– Tokom cele te krize, kraljevska porodica trebala je da ostane zajedno. Poslati bivšeg kralja, koji je slabog zdravlja, u izgnanstvo i to u jeku pandemije koronavirusa, potpuno je neodgovorno.

Bivša ljubavnica kralja Huana Karlosa priznala je da su je nakon otkrića njihove afere počeli proganjati, a tvrdi i da su je pokušali ućutkati preteći joj sudbinom princeze Dijane. Zbog svega je, kaže, 65 miliona evra koje je dobila od bivšeg španskog kralja, smatrala velikodušnim darom i priznanjem koliko mu je značila, uprkos tome što je on taj novac dve godine kasnije tražio nazad.

Huan Karlos, bivši 82-godišnji španski kralj, u braku s kraljicom Sofijom je od 1962. godine, a njegova ljubavna afera s Korinom, poslovnom ženom rođenom u Danskoj, trajala je od 2004. do 2009. godine. Njihova je romansa senzacionalno otkrivena 2012. godine kad je Huan Karlos tokom lova na slonove u Bocvani slomio kuk pa se morao vratiti s putovanja na kojem ga je tada pratila Cu Sajn-Vitgenstajn.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here