Prolećna nega: 4 hit tretmana

0

ILLUMINIZE PEEL 

To je površinski hemijski piling koji sadrži jedinstvenu mešavinu kiselina.
Indikacije: foto i hrono oštećenje kože, fine linije i bore, nepravilnosti u pigmentaciji, melazma, akne, proširene pore, površinski ožiljci od akni.

Rezultati: poboljšava epidermalnu teksturu, umanjuje površinske bore i zateže kožu, obezbeđuje mladalački izgled, poboljšava čistoću tena, boju i teksturu kože, rešava probleme sa pigmentacijom i površinskim ožiljcima na koži, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina.
Cena: 4.000 din.

 

FITO-PILING TRETMAN
Uklanja mrtve ćelije na neagresivan način tako što rastvaranjem biljnih enzima dubinski čisti epiderm. Pri rastvaranju uklanjaju se nečistoće i mrtve ćelije sa površine kože.
Rezultati: koža je pročišćena i dobija zdrav izgled. Ponovo u ravnoteži i osvežena kiseonikom, koža postaje mekana i sjajna, a njena tekstura je u normali.
Cena: 2.800 din.

 

SURLIFTING TRETMAN
Ovaj profesionalni španski program namenjen je dubinskom učvršćivanju kože. Pripada biološkom tipu tretmana koji se radi u serijama jednom nedeljno. Program Surlifting obuhvata dve faze atomizovanog meda u ampulama, serum za učvršćivanje, masažnu kremu, masku za zatezanje i jačanje kože i emulziju za jačanje kože.
Rezultati: Dubinska hidratacija, elastičnost i tonus kože, regeneracija tkiva, izraženo tonizirajuće i regenerativno dejstvo na zrelu kožu.
Cena: 3. 900 din.

 

TRETMAN ZA NORMALIZACIJU KOŽE
Namenjen je normalizaciji masne ili problematične kože. Linija za normalizaciju sadrži: mleko za čišćenje, losion za normalizaciju kože, serum za normalizaciju, masku, kremu.

Namenjena je seboregulaciji i hidrataciji i sprečava pojavu masnog sjaja.
Cena: 3. 800 din.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here