Lider Limo

Bliže nam se Božićni i Novogodišnji praznici. Svi razmišljamo, a mnogi su već i odlučili da ovaj period provedu u matici. Kada pomislimo na rodbinu i prijatelje koje ćemo videti, kao i pejzaž rodnog mesta koji nam je zauvek urezana slika u mislima, osmeh nam je na licima.

Naravno mnogo toga treba obaviti pre putovanja. Tu su pokloni, odabir odgovarajuće garderobe, stvari za usput, pakovanje mnoogo kofera i torbi.

Pravimo spiskove, kupujemo i pakujemo. Dobro. To je to.

E sad da vidimo kako ćemo da putujemo do zavičaja. Prošle godine smo se baš načekali na granici sa Srbijom. Skoro četiri sata, baš je bilo naporno. Ne možemo opet tako. Baš smo se umorili. Dobro bi bilo da odemo avionom i da nas neko potom preveze do kuće. Stvarno je super preskočiti 10 sati vožnje i čekanja na granici. Umesto toga iz aviona na aerodromu uskočimo u luksuzni, udobni automobil sa vozačem.

Ja ću malo usput i da dremnem, a deca neka se uloguju na wi-fi neka se zabavljaju.

Da li je ovo realno i moguće?

Da.

Lider Limo doo je limo servis koji pruža usluge prevoza svakog dana u nedelji 24 časa.
Koristimo luksuzna i komforna vozila različitog kapaciteta u zavisnosti od broja putnika.
Transferi su po povoljnim cenama (10% popusta za prvi transfer) i mogući tokom celog dana i prilagođeni su vašim letovima.

Pratimo putanju Vašeg aviona od poletanja do sletanja čime ste oslobođeni brige u slučaju eventualnog kašnjenja leta.

Naši profesionalni vozači brinu o parkingu i saobraćajnoj gužvi, birajući sigurne i najkraće rute.

Obezbeđujemo dolazak vozila sa vozačem na Vašu kućnu ili poslovne adresu, hotel ili apartman i direktan prevoz do i od aerodroma.

Zato rezervišite Vašu vožnju sa stilom na našoj web stranici: www.liderlimo.rs ili nas kontaktirajte telefonom na +381 65 33 77 601(WhatsApp, Viber) ili preko društvenih mreža Instagram i Facebook.

Pozovite nas još danas!

2 COMMENTS

  1. Nisam znala za ovu kuću. Mislila sam da samo autorent ima i limo servis. Sa njima sam već putovala i bila prezadovoljna. Ali stvarno je putovanje sa stilom, za svaku preporuku. I nije ni toliko skupo koliko se očekuje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here