Foto: ABA League/Dragana Stjepanović
Dejan Radonjić

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je nakon pobede u majstorici ABA lige i osvajanja titule u regionalnom prvenstvu imao samo reči hvale za svoje izabranike.

– Utakmica je bila dobra, takmičarska, otprilike kako sam i očekivao. Dobro se poznajemo, odigrali smo već četiri utakmice, mislim da smo odigrali defanzivno najbolji meč u ovoj seriji. Nismo imali dovoljno raspoloženih igrača, ali mogu samo da pohvalim momke koji su osvojili titulu. Titule koja je osvojena protiv Budućnosti koja je bila sjajna. Zahvalio bih se navijačima i na podršci koja je bila sjajna. Zahvalio bih se igračima, predsedniku Nebojši Čoviću, svim zvezdašima, doktorima, najvažnijim ljudima u klubu… – rekao je Radonjić.

Osvrnuo se Radonjić na tok sezone.

– Raspored čitav sezone je težak i od kad sam ja tu, pričamo o problemima koji nisu bili mali, morali smo da donosimo dobre i mudre odluke, neke utakmice smo igrali slabije jer nismo imali drugog izbora. Trajalo je jako dugo da igramo bez nekoliko igrača, ali smo izdržali. Sva su razmišljanja bila usmerena ka ovom plej-ofu, zadovoljstvo je još veće zbog toga – kazao je Radonjić.

Sada sledi takmičenje u Srbiji.

– Gledaćemo nekako da se pripremimo, moramo da napravimo plan da bi izdržali sve ovo, da bi igrači bili spremni za sve. Nadam se da ćemo već koliko sutra da analiziramo. Neće biti lako, mi znamo kolika je bila potrošnja. Razmišljali smo samo da osvojimo titulu – zaključio je Radonjić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here