Rakovi – lekari bez premca

0

roleplaygateway.com
 

Bik je predstavnik umetnosti. Talenat da prepozna estetske vrednosti. U ovom znaku je rođeno mnogo kompozitora, pevača, pesnika i dizajnera nakita. Osim toga, virtuozi su u kuhinji i baštovanstvu. Vešto barataju novcem.

Blizanci su majstori za pisanje, novinarstvo, prevodilaštvo. Komunikativni su, pa među predstavnicima ovog znaka ima sjajnih voditelja i trgovačkih putnika. Imaju veoma spretne ruke i prste, pa postižu uspeh u delatnostima u kojima je to neophodno.

Rakovi lepo pišu, kuvaju i imaju osećaj za uređenje stambenog prostora. Osim toga, saosećajna priroda ih čini nenadmašnim lekarima, negovateljima, ali taj talenat dolazi u obzir i u drugim poslovima gde se oni indirektno brinu o ljudima kao što je, na primer, ugostiteljstvo ili profesura.

Ribe kao režiseri

Vodolija ima dara za tehniku, informatiku i sve nove tehnologije i inovacije. Dobri su pronalazači, elektroinženjeri, naučnici i montažeri.
Ribe su vrhunski plesači, a zbog velike maštovitosti, talentovane su za umetnost, na prvom mestu slikarstvo, muziku i ples. Dobri su režiseri, glumci i modni dizajneri. Pošto su saosećajne odlično se snalaze kao psiholozi, psihijatri, bolničari i savetnici.

Lavovi su rođeni da blistaju na sportskom terenu ili kao šefovi ili vlasnici firmi. Vole aplauz, pa iz te ljubavi može da se razvije ljubav prema pozornici, što im daje talenat za glumu i ples.

Devica ima osećaj za prostor, a pošto je analitična i perfekcionista, često završava visoke škole. Među predstavnicima ovog znaka je mnogo inženjera, dizajnera, ali i zanatlija i privatnih preduzetnika. Mogu biti sjajni socijalni radnici ili psiholozi, a uz to treba dodati da su veliki ljubitelji kućnih životinja.
Vage mogu da se uklope u svako okruženje koje odiše skladom. Njeni talenti mogu biti raznovrsni jer se ogleda u drugim ljudima. Ipak, ako bismo izdvojili u čemu odskače od drugih, to bi bio smisao za lepotu, dizajn i kreativnost. Osim modelinga, sebe pronalazi u svetu advokature i prava.

Škorpija je najbolja u opasnim zanimanjima. Vole izazove i tajne pa je među ovim predstavnicima veliki broj psihologa, psihijatara, filozofa.

Strelac je pravdoljubiv i zaljubljenik je u znanje. Možemo ih naći u sudu, na fakultetu ili drugim ustanovama koje se bave obrazovanjem. Imaju dar da sagledaju problem sa svih strana pa su, zbog toga, odlični savetnici i političari. Dobro se snalaze i u privatnom biznisu.

Jarac je odgovoran i pouzdan i svoje znanje ume da prenese drugima. Odgovaraju mu tehničke nauke, a poseban talenat ima za tehniku i prostor, zbog toga se odlično snalazi na mestu arhitekte ili inženjera.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here