Ranka me vratila u život

0

 

Ranka Vladić

Broj zadovoljnih ljudi, kojima je čuvena travarka Ranka Vladić iz Bijeljine, na čuđenje lekara, uz pomoć lekovitih trava i napitaka pomogla u borbi sa najtežim bolestima je sve veći, jer ova narodna vidarka, ništa ne prepušta slučaju. Ranka je prosvetni radnik, ali i majka dve ćerke, baka dve unuke, travar… Intenzivno se bavi lečenjem biljem otkada je njena starija ćerka imala teži hormonalni poremećaj. Danas se upušta u koštac i sa najtežim oblicima maligniteta, iako su njena najuža specijalnost bolesti reproduktivnog aparata žena: izostanak ciklusa, rani klimaks, ciste svih vrsta na jajnicima, ciste u dojkama, miomi…

 

:Iskustvo u prilog istine
Ipak, ovo je priča o iskustvu Marijana Končalovića iz Adelejda, iz daleke Australije, koji je travarku Ranku Vladić pronašao čitajući "Vesti"… Po njegovom priznanju, ova vidarka ga je vratila u život!
– Prvog marta ove godine mi se javila njegova ćerka Milena Opačić, lekarka i zabrinuto me zamolila da pomognem njenom ocu, koji boluje od karcinoma pankreasa. Iz iskustva sam znala da je reč o najtežem malignom oboljenju! Marijan Končalović je rođen 1950. godine, živi u Adelejdu, a kada je podsredstvom "Vesti" saznao za mene imao je 83 kg, dok je pre bolesti težio 106 kg. Tumor na glavi pankreasa, veličine tri santimetra, adenokarcinom, uočen mu je 6. juna 2013. godine. Premošćena mu je žuč, a od 2013. godine, primio je tri ciklusa hemoterapije, kombinovane sa zračenjem, ali se nažalost, tumor nije smanjio – kaže Ranka Vladić.

 

24 hemoterapije, a bolest napreduje
Međutim, posle poziva njegove ćerke Milene, izmenio mu se život… Ovo je njegova ispovest: "Moji problemi su počeli u avgustu 2012, kad sam osetio tupi bol u predelu gornjeg dela stomaka. Pratile su ga mučnine, nadutost, taman urin i svetlosivo gotovo bela stolica. Uplašen posetio sam lekara i dobio tablete protiv bolova i uradio test na Heliko bakteriju, koji je bio pozitivan. Prepisane su mi tri vrste antibiotika protiv bakterija, posle čega sam nakon dva meseca ponovio test – sve je bilo čisto. Da ne dužim, rečima ne može da se opiše agonija borbe između života i smrti kroz koju sam prošao…
Kilogrami su se topili, nisam mogao ništa da jedem, spao sam na 86 kg. U ustima sam imao ukus metala! Posle 24. hemoterapije urađen mi je i treći CT skener i utvrđeno je da se tumor nije smanjio, a ni raširio, niti metastazirao. Prepisano mi je 40 radio – terapija. Tako da mi je koža od radijacije, u predelu pankreasa – izgorela, a i dobio sam neprestane prolive. Posle šest meseci hemoterapija i dva meseca radio – terapija; tumor se nije širio, ali nije bio ni uništen!

 

Iznenadni preporod
 

Marijan Končalović

U "Vestima" je supruga pronašla ispovest čoveka koji je imao tumor na istom mestu kao i ja, a izlečio se uz pomoć travarke Ranke Vladić. Ćerka je odmah kontaktirala ovu travarku, koja se ponudila da mi pomogne sa posebno pripremljenim čajevima, uz uputstvo za dodatne prateće eliksire – redovno svako veče stavljam obloge od gline u predelu pankreasa, pijem prirodne vitamine i minerale po njenoj preporuci, i jedem određenu hranu koju mi je ona sastavila i preporučila.
Na zakazanoj kontroli (CT skener, nalaze krvi i tumor markeri), doktoru nisam rekao za Rankinu terapiju biljnim preparatima – dok ne dobijem nalaze. Lekar mi je prvi put posle godinu dana otkako bolujem, rekao da su mi rezultati dobri; nalaz krvi odličan, tumor – markeri su se smanjili i vraćaju se u normalnu (sa 290 spali su na 18), a tumor na glavi pankreasa se smanjio čak za dva santimetra. Ni lekari nisu verovali da je to -moguće! Ipak, bilo je tačno i sada sam presrećan čovek! Nastavljam sa Rankinom terapijom i istrajaću, koliko god bude potrebno. Verujem da ću po poslednjoj terapiji da budem – potpuno zdrav čovek", kaže u svojoj ispovesti Končalović.
 

Poruka spasenog
– Na kraju, poručujem svima da ne gube nadu i da se nikada ne predaju, čak i ako zvanična medicina tvrdi – da je kraj. Kraja nema, ako ga vi ne želite i ako se vratite u naručje prirode. Budite hrabri, optimisti, puni volje za životom i cenite svaku travku na svom putu. U svakoj od njih možda se krije način za naše čudesno izlečenje – kaže Končalović.

Opet vozim
– Otkako sam počeo da primenjujem terapiju Ranke Vladić, u potpunosti sam drugi čovek. Za samo dva meseca osećam se dobro, više nemam bolove, kilaža se vraća, dobio sam četiri kg za dva meseca. Boja urina je opet normalna, više nisam bledožut. Ima snagu u telu i sada mogu opet normalno da hodam, baš kao u vreme kad nisam bio bolestan. Najlepše od svega je i to što ponovo vozim svoj auto.

 

 

x Svi zainteresovani mogu više da pročitaju o terapiji travarke Ranke Vladić na sajtu
njnjnj.travarkaranka.com

x Oni koji žele direktan kontakt mogu da pozovu na sledeće brojeve:

00387 65 366 400
ili na
00387 55 417 555

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here