Rasvetljeno ubistvo Dunjića?

0

 

Operativci beogradske policije su, prema pisanju beogradskih medija, rasvetlili ubistvo Velibora Dunjića (29), jednog od vođa navijača Crvene zvezde 15. maja 2014. i uskoro će podneti krivične prijave protiv V. Đ, koji je osumnjičen da je direktni počinilac zločina, i A. Đ. koji se tereti za pomaganje.
Prema pisanju pojedinih medija, V. Đ. je radio kao šef obezbeđenja na jednom od novobeogradskih splavova, a odmah posle likvidacije Dunjića pobegao je kod jataka u okolini Leskovca. Posle toga se prebacio na Kosovo i Metohiju, gde je boravio u okolini Peći, a pre nekoliko meseci se, navodno, vratio u Beograd.
Velibor Dunjić ubijen je sa sedam hitaca iz pištolja ispred splava Džimis na novobeogradskom Ušću, a ubicu su snimile kamere sa obližnjeg splava. Mediji su odmah posle Dunjićevog ubistva pisali da je vođa navijača Crvene zvezde reketirao vlasnike pojedinih splavova i da bi to mogao da bude motiv obračuna. Međutim, tek posle hapšenja dvojice osumnjičenih i njihovog saslušanja biće utvrđen pravi motiv Dunjićevog ubistva.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here