EPA-EFE/Morry Gash
Džo Bajden

Američki predsednik Džo Bajden je, kao odgovor na predlog predsednika Rusije Vladimira Putina da održe dijalog, rekao da će stupiti sa njim kontakt u nekom momentu u doglednoj budućnosti.

– Siguran sam da ćemo razgovarati u nekom trenutku – rekao je Bajden novinarima u Beloj kući, imajući u vidu kontakt sa Putinom.

Podsetimo, američki predsednik je u sredu u intervjuu za „Ej-Bi-Si“ izjavio da će rusko rukovodstvo morati da „plati cenu“ u vezi sa pokušajima mešanja u američke izbore, koje se pripisuje Moskvi. Osim toga, šef Bele kuće potvrdno je odgovorio na pitanje da li Putina smatra „ubicom“.

Moskva je u međuvremenu zbog pozvala svog ambasadora u Vašingtonu Anatolija Antonova radi konsultacija i preispitivanja odnosa sa Amerikom.

Ruski predsednik je, reagujući na skandaloznu Bajdenovu izjavu, američkom lideru poželeo dobro zdravlje.

– Što se tiče izjave mog američkog kolege, mi se zaista, kako je rekao, znamo lično. Šta bih mu odgovorio? Rekao bih mu: Neka ste živi i zdravi! Želim mu dobro zdravlje – rekao je Putin.

Ruski predsednik je potom pozvao američkog kolegu na javnu diskusiju.

2 COMMENTS

  1. Bolje nemoj, nemozes sastaviti prosto prosirenu recenicu, sta mozes reci Putinu a da se ne zapletes, okani se corava posla.

  2. Ако зна које је државе Путин председник, у сто рубаља.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here